ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο της Γαλλίας: Υπέκυψε στα τραύματά της η νοσηλεύτρια

Ο 59χρονος άντρας αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα

Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο της Γαλλίας: Υπέκυψε στα τραύματά της η νοσηλεύτρια

Η εισαγγελία της Γαλλίας, ανακοίνωσε σήμερα, πως η νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση χθες Δευτέρα από άνδρα που κρατούσε μαχαίρι μέσα σε νοσοκομείο της Ρενς υπέκυψε στα τραύματά της τη νύχτα.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «ανθρωποκτονία», και σημείωσε πως «η νεκροψία – νεκροτομή έχει προγραμματιστεί».

«Μόλις ενημερώθηκα με μεγάλη θλίψη για τον θάνατο της Καρέν, νοσηλεύτριας 38 ετών η οποία δέχθηκε βίαιη επίθεση χθες στο CHU της Ρενς», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Υγείας Φρανσουά Μπρον, ο οποίος μετέβη χθες Δευτέρα στο νοσοκομείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Ο άντρας αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα

Μία βοηθός γιατρού επίσης τραυματίστηκε από την επίθεση, η οποία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο όταν ένας 59χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα επιτέθηκε εναντίον των δύο γυναικών με μαχαίρι.

Αυτός συνελήφθη αμέσως αφού προσπάθησε να διαφύγει και «φαίνεται ότι έδρασε χωρίς κίνητρο και δεν είχε ραντεβού στο νοσοκομείο», είχε επισημάνει ο εισαγγελέας της Ρενς σε ανακοίνωσή του.

«Φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και εδώ και πολλά χρόνια έχει τεθεί υπό ενισχυμένη δικαστική συμπαράσταση», είχε προσθέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιαιοπραγία, αλλά τον Ιούνιο του 2022 απαλλάχθηκε αφού κρίθηκε ποινικά μη υπεύθυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.