Κομοτηνή: Νεαρή κατήγγειλε πως τη βίασε στρατιώτης

Κομοτηνή: Νεαρή κατήγγειλε πως τη βίασε στρατιώτης

Έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε προφορικά στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας από στρατιώτη, ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα της Κομοτηνής, η Αστυνομία και η στρατιωτική δικαιοσύνη διενεργούν παράλληλη έρευνα.

Σύμφωνα με όσα φέρονται να έχουν καταγγελθεί από στρατιώτες που υπηρετούν στο 646 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στην Ροδόπη, η νεαρή κοπέλα έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος ενός στρατιώτη ο οποίος είναι στρατευμένος στον 21ο Λόχο Μηχανικού και φέρεται να την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη παρά την θέλησή της.

Όταν συνέβη το περιστατικό, ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε άδεια και για τον λόγο αυτό η υπόθεση ερευνάται και από την Ασφάλεια Κομοτηνής.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η καταγγελία έχει υποβληθεί και στις στρατιωτικές αρχές. Σε αυτήν την περίπτωση, ο στρατιώτης θα κληθεί και από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.