Λέγε-λέγε οι Βρετανοί στο τέλος θα πείσουν τους Ρώσους να τους ρίξουν πυρηνικά

Θεσσαλονίκη – Θάνατος 88χρονης: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 20χρονος κατηγορούμενος

Θεσσαλονίκη – Θάνατος 88χρονης: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 20χρονος κατηγορούμενος

Ο 20χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 88χρονη την οποία αποπειράθηκε να ληστέψει, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε, στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Κατηγορείται για απόπειρα ληστείας που είχε ως συνέπεια τον θάνατο της ηλικιωμένης και μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.

Ο ίδιος κατηγορούμενος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., είχε μπει και πριν από δέκα μήνες στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, όταν κατάφερε να της αποσπάσει 640 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, φαίνεται πως «επισκέφθηκε» εκ νέου την οικία της. Αυτή τη φορά όμως δεν βρήκε τίποτα και προκειμένου να του αποκαλύψει η παθούσα το σημείο όπου φύλαγε τα χρήματά της, κατηγορείται ότι άσκησε βία εναντίον της. Από τα βίαια χτυπήματα η άτυχη γυναίκα έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα και ο ίδιος τράπηκε σε φυγή, χωρίς «λεία».

Η οικιακή βοηθός εντόπισε την 88χρονη

Την 88χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου, η οικιακή βοηθός που ειδοποίησε τις Αρχές. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκε αλλά λίγες μέρες αργότερα κατέληξε.

Αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό που συνέλλεξαν, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στα ίχνη του και και σήμερα το πρωί τον συνέλαβαν στην περιοχή Ευκαρπία, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος που είχαν εκδώσει οι δικαστικές Αρχές της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.