ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσσηνία: 58χρονη γυναίκα λιποθύμησε στο δρόμο και την πάτησε ο θείος της με το αγροτικό

Μεσσηνία: 58χρονη γυναίκα λιποθύμησε στο δρόμο και την πάτησε ο θείος της με το αγροτικό

Απίστευτο δυστύχημα εκτυλίχθηκε στην Τραγάνα της Μεσσηνίας με θύμα μία 58χρονη γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ertnews.gr, η γυναίκα επέστρεφε από επίσκεψη στο σπίτι συγγενικού της προσώπου, λίγα μέτρα από το δικό της.

Κατά την επιστροφή της φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της για άγνωστο λόγο και έπεσε στον δρόμο. Ενώ βρισκόταν πεσμένη στο οδόστρωμα, αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 75χρονος θείος της πέρασε από πάνω της.

Ο 75χρονος δεν την είχε αντιληφθεί και εξεπλάγην όταν κατάλαβε ότι είχε χτυπήσει κάτι με το αυτοκίνητό του. Μόλις κατέβηκε διαπίστωσε ότι πρόκειται για άνθρωπο και μάλιστα την 58χρονη ανιψιά του.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 58χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Κατά την διακομιδή της είχε επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος γίνεται από το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.