Παραδόθηκε ο Ρουμάνος που «τσιμέντωσε» τη 42χρονη στην Κυπαρισσία – Τι λέει ο δικηγόρος του

Παραδόθηκε ο Ρουμάνος που «τσιμέντωσε» τη 42χρονη στην Κυπαρισσία – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ένα θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον 39χρονο Ρουμάνο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικας Γκιους, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη στο σπίτι που έμεναν στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον συνήγορό του, ο οποίος τον έπεισε να παραδοθεί στις ολλανδικές Αρχές. Ο ίδιος απάντησε πως θα πήγαινε τη νυν σύντροφό του στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, προκειμένου να αναχωρήσει για Βουκουρέστι και στη συνέχεια θε έθετε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Ωστόσο, αρχικά δεν υπήρχε καμία καταγραφή στο διεθνές σύστημα SIRENE, που ενημερώνει σε real time για τις παραδόσεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διεθνή εντάλματα, με συνέπεια οι ελληνικές διωκτικές αρχές να έχουν επικοινωνήσει τόσο με τους Ολλανδούς συναδέλφους τους, όσο και με τη Europol, ζητώντας να τους κρατούν σε διαρκή ενημέρωση για το θέμα.

Ωστόσο λίγο μετά επιβεβαιώθηκε πως ο Ρουμάνος παραδόθηκε όπως είχε πει στον συνήγορό του στην ολλανδική Αστυνομία η οποία και τον οδήγησε ενώπιον του εισαγγελέα της πόλης του Αϊντχόφεν. Αυτός και θα επιληφθεί έτσι ώστε να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του Ρουμάνου και έτσι να εκδοθεί αυτός στην Ελλάδα.

Δικηγόρος 39χρονου: Έχει ήδη παραδοθεί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος του 39χρονου κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε νωρίτερα σε εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως ο εντολέας του έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.