ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κέρκυρα: Ηλικιωμένη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς – Φόβοι για εγκληματική ενέργεια

Κέρκυρα: Ηλικιωμένη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς – Φόβοι για εγκληματική ενέργεια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κέρκυρα μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της 80χρονης, Μαρίας Κόλλα. Τα βλέμματα των Αρχών του νησιού που εξετάζουν την υπόθεση στρέφονται στην πιθανή εγκληματική ενέργεια σε βαρος της ηλικιωμένης.

Η ηλικιωμένη έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την οικία στο Κοκκίνι Κέρκυρας από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις πιθανότητες που εξετάζει η Αστυνομία στο νησί είναι και αυτή της εγκληματικής ενέργειας και έχουν εξεταστεί διάφοροι ύποπτοι, με έναν πλέον να είναι ο κύριος.

Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα στο νησί ακόμα και με ανασκαφές σε διάφορα σημεία σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη της. Ενδεχομένως οι επίμονες έρευνες των αστυνομικών που διερευνούν την υπόθεση να οδηγήσουν σύντομα σε ραγδαίες εξελίξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.