ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δολοφονία στη Ρόδο: Η Δώρα δεν πρόλαβε να γιορτάσει τα φετινά γενέθλιά της όπως επιθυμούσε – Δείτε τι έγραφε

Δολοφονία στη Ρόδο: Η Δώρα δεν πρόλαβε να γιορτάσει τα φετινά γενέθλιά της όπως επιθυμούσε – Δείτε τι έγραφε

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Ρόδου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Δώρας από τον σύντροφό της.

Η άτυχη γυναίκα, θύμα μιας ακόμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα, σε λίγο καιρό θα γινόταν 32 χρονών, αλλά δεν πρόλαβε καθώς σήμερα το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό της ο σύντροφός της τη δολοφόνησε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η ιστοσελίδα nassosblog.gr, δημοσιεύει φωτογραφίες από τα περσινά της γενέθλια, στις οποίες φαίνεται χαρούμενη να χορεύει και να διασκεδάζει με τους φίλους της.

Πέρυσι πόζαρε χαμογελαστή κρατώντας τη τούρτα της και είχε γράψει σε ποστ: «Και κάπως ετσι… Έφτασα αισίως στα 31!! Περίεργα γενέθλια τα φετινά, η αλήθεια! Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθείτε!! Σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές, ελπίδα και υπομονή..!! Φιλιά πολλά!!»

Δυστυχώς τα φετινά γενέθλια δεν πρόλαβε να τα γιορτάσει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.