ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Χειροπέδες σε σπείρα που διακινούσε κάνναβη και μεθαμφεταμίνη

Λαμία: Χειροπέδες σε σπείρα που διακινούσε κάνναβη και μεθαμφεταμίνη

Χειροπέδες σε δύο Έλληνες φόρεσαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή της Λαμίας δύο Έλληνες, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλέκονταν στην διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.

Όμως, η έρευνα που ακολούθησε μετά την σύλληψή τους στο σπίτι του ενός, όπου κατοικεί προσωρινά και ο δεύτερος, έφερε στο φως 17,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία ναρκωτικών, έναν τρίφτη κάνναβης, αλλά και ένα ξιφίδιο και ένα μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη, κατά περίπτωση, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.