ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με βιτριόλι: Στα δικαστήρια έφτασαν Ιωάννα Παλιοσπύρου & Έφη Κακαράντζουλα (φώτο)

Επίθεση με βιτριόλι: Στα δικαστήρια έφτασαν Ιωάννα Παλιοσπύρου & Έφη Κακαράντζουλα (φώτο)

Πριν από λίγα λεπτά, έφτασε στα δικαστήρια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τον χρόνο να μετρά πλέον αντίστροφα μέχρι να ακούσει την κρίση των Δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, 17 μήνες μετά την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε.

Λίγα λεπτά μετά έφτασε και η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου ακόμη και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Κακαράντζουλα έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα και αυτός ο ισχυρισμός είναι που μπαίνει στο «μικροσκόπιο» του δικαστηρίου το οποίο έχει τον τελευταίο λόγο για την ποινική μεταχείριση της κατηγορούμενης.

Η αυλαία ανοίγει με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης οι οποίοι θα δώσουν «μάχη» για να πείσουν τους δικαστές να μετατρέψουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης στις αγορεύσεις τους θα επιχειρήσουν να αποδομήσουν την πρόταση του Εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης πεπεισμένος πως η Ιωάννα από τύχη δεν έχασε τη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα ήταν παρούσα στο σύνολο των συνεδριάσεων του Δικαστηρίου και άκουσε με προσοχή τους μάρτυρες που ξεπέρασαν τους 30, αλλά και την απολογία της κατηγορούμενης η οποία επέλεξε ποιες ημέρες θα καθίσει στο εδώλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.