ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χανιά: 20χρονη έκλεψε μέσα σε τέσσερις μήνες 12.000 ευρώ από μητέρα φίλης της

Η νεαρή έπεισε τη 10χρονη κόρη του θύματος τάζοντάς της «δωράκια»

Χανιά: 20χρονη έκλεψε μέσα σε τέσσερις μήνες 12.000 ευρώ από μητέρα φίλης της

Μέσα σε διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών, μια 20χρονη από τα Χανιά κατάφερε να κλέψει 12.000 από τη μητέρα μίας φίλης της.

Θύμα μια 45χρονη γυναίκα από την Αλβανία, μητέρα δύο παιδιών 10 και 16 ετών, που ζει και εργάζεται στην Κίσαμο Χανίων.

Η 20χρονη ήταν στενή φίλη της 16χρονης κόρης της γυναίκας και συχνά βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο δράσης.

Σύμφωνα με αστυνομικούς του Τμήματος Κισσάμου, οι οικονομίες της άτυχης γυναίκας έκαναν φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό από 23 Ιουλίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου μέσα από την κάρτα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή έπεισε τη 10χρονη κόρη του θύματος να της δίνει την τραπεζική κάρτα της γυναίκας και μέσα από 31 συναλλαγές (28 αναλήψεις και τρεις αγορές) σήκωσε 12.176 ευρώ, τάζοντάς της «δωράκια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.