ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη αλλοδαπός που έκρυβε δέκα κιλά κάνναβης σε ερειπωμένη αποθήκη

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έστησαν καρτέρι στον αλλοδαπό διακινητή

Συνελήφθη αλλοδαπός που έκρυβε δέκα κιλά κάνναβης σε ερειπωμένη αποθήκη

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν ερειπωμένη αποθήκη σε περιοχή της κεντρικής Κέρκυρας που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» ένας αλλοδαπός ο οποίος διακινούσε σημαντικές ποσότητες κάνναβης σε χρήστες του νησιού.

Το βράδυ του Σαββάτου, ακροβολίστηκαν κρυμμένοι ολόγυρά της και περίμεναν να εμφανιστεί ο διακινητής. Δεν επενέβησαν όταν μπήκε μέσα στην αποθήκη, αλλά καραδοκούσαν ώσπου να βγει, οπότε τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Αμέσως μετά, έκαναν έρευνα στο ερειπωμένο κτίσμα, στο οποίο ο δράστης είχε μεταφέρει δύο σάκους τους οποίους δεν είχε μαζί του όταν βγήκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σάκοι βρέθηκαν κρυμμένοι προσεκτικά και στο εσωτερικό τους υπήρχαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εννέα κιλών και 700 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του αλλοδαπού και δυο κινητά που είχε στην κατοχή του ως μέσα για τη μεταφορά και την διακίνηση ναρκωτικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.