ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: Απάτη 15.000 ευρώ με ένα κλικ και ένα τηλέφωνο

Με ένα κλικ έκλεψαν από ξενοδόχο 15.000 ευρώ

Τρίκαλα: Απάτη 15.000 ευρώ με ένα κλικ και ένα τηλέφωνο

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε ξενοδόχος από τα Τρίκαλα που του… στοίχισε το υπέρογκο ποσό τον 15.000 ευρώ.

Ο ξενοδόχος σύμφωνα με το «Τrikalavoice» δέχθηκε τηλεφώνημα για κράτηση στο κατάλυμά του στα Τρίκαλα με τον δήθεν πελάτη να ζητά να καταθέσει σε λογαριασμό τα χρήματα για το δωμάτιο.

Τότε ισχυρίστηκε πως η εφαρμογή κόλλησε και ζήτησε τους κωδικούς πρόσβασης από τον ιδιοκτήτη που ανυποψίαστους τους έδωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 15.000 ευρώ να κάνουν… φτερά από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδόχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.