ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγρίνιο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Προέκυψαν νέα στοιχεία σε βάρος του

Αγρίνιο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, ζήτησε και έλαβε ο 50χρονος ιερέας από το Αγρίνιο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κοριτσιών, αλλά και για κατοχή υλικού που αποτελεί πορνογραφία ανηλίκων.

Την ίδια ώρα προέκυψαν νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τα ηλεκτρονικά μέσα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του, όπως οι υπολογιστές, τα κινητά, οι κάρτες SIM και οι εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης που φέρεται να ανήκουν στον κατηγορούμενο.

Τα στοιχεία αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα που διεξήγαγε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενισχύουν τις κατηγορίες σε βάρος του ιερέα και γι’ αυτό κλήθηκε να απολογηθεί εκ νέου την Τρίτη (25.01.2022).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος τελικά δεν απολογήθηκε, αφού ζήτησε προθεσμία για την Παρασκευή (28.01.2022), την οποία και έλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.