ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Νεκρός 58χρονος Έλληνας στο φλεγόμενο πλοίο – Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού (φωτό)

«Σορός άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο Euroferry Olympia»

Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Νεκρός 58χρονος Έλληνας στο φλεγόμενο πλοίο – Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού (φωτό)

Άσχημες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τους αγνοούμενους στο «Euroferry Olympia», αφού δυστυχώς μετά από δύο μέρες ερευνών εντοπίστηκε η σορός άνδρα Έλληνα οδηγού στο φλεγόμενο πλοίο και συγγενείς αγνοουμένων να συνεχίσουν να ζουν το δικό τους γολγοθά όπως της Βάνας Μπεκιάρη, σύζυγος ενός εκ των τριών αγνοουμένων Ελλήνων, που βρίσκεται στο Euroferry Olympia, το οποίο συνεχίζει να φλέγεται, που εξέφρασε πραγματική «κραυγή» κατά του κρατικού μηχανισμού.

«Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια όπως θα κάνανε αν ήταν αδελφός ή σύζυγος κάποιου από τους κυβερνώντες», είπε αρχικά η Β.Μπεκιάρη και συνέχισε λέγοντας «12 άνθρωποι! κ. Μητσοτάκη, κ. Πλακιωτάκη εσείς που βγαίνετε στην τηλεόραση από τις καρέκλες σας και λέτε ότι υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες, απαντήστε μου αυτός ο άνθρωπος, που κατέβηκε από αυτές τις θερμοκρασίες που υποστηρίζετε, ξυπόλητος, πως τα κατάφερε; Αν ήταν ο αδελφός σας τι θα κάνατε; Κάντε το ίδιο!»

.Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής, «σορός άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο ‘Euroferry Olympia’. Συνεχίζονται οι ενέργειες έρευνας και διάσωσης».

Οι πληροφορίες θέλουν την απανθρακωμένη σορό να έχει εντοπιστεί μέσα σε καμπίνα φορτηγού, στο γκαράζ του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέσα στο πλοίο έχουν πέσει κι έτσι οι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να μπουν στο γκαράζ 2.

Πλέον, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 10, αφού εκτός από τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός, νωρίτερα σήμερα είχε εντοπιστεί ένας 21χρονος ζωντανός.

Άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και της ΕΜΑΚ έχουν ανέβει στο πλοίο και προχωρούν σε έλεγχο στα ασφαλή σημεία του πλοίου, και συγκεκριμένα στα σημεία που δεν έχουν αναπτυχθεί μεγάλα θερμικά φορτία στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης από το γήπεδο Κασσιόπης ελικόπτερο της Πυροσβεστικής παρέλαβε άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι θα συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοούμενων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.