ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσπρωτία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία αστυνομικού

Θεσπρωτία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία αστυνομικού

Συγκλονιστική τροπή πήρε η υπόθεση της φρικτής δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν ένας 37χρονος συνοριακός φρουρός και η 42χρονη κουνιάδα του στην περιοχή Κιοσέικα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας. 

Η διαβολική γυναίκα ομολόγησε πως εκείνη πυροβόλησε δυο φορές τον άτυχο άνδρα και, αφού τον λιθοβόλησε σε όλο του το σώμα με συνολικά 15 θανατηφόρα χτυπήματα πολτοποιώντας το κρανίο του, στη συνέχεια σκηνοθέτησε τον τραυματισμό της με μια πέτρα στο κεφάλι.

«Φως»στη σκοτεινή υπόθεση έριξε η νεκροτομή που έκανε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. 

Τα ευρήματά του έδειχναν πως ο συνοριοφύλακας είχε παλέψει με γυναίκα κι έτσι οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ανέκριναν πιεστικά την κουνιάδα του, η οποία τελικά ομολόγησε ότι είχε κληρονομικές διαφορές με το θύμα αλλά και συναισθηματικά κίνητρα για τη δολοφονία του.

Το ασύλληπτης αγριότητας έγκλημα  έγινε τη στιγμή που ο συνοριακός φρουρός που είχε χάσει τον  περασμένο Οκτώβριο από ανίατη ασθένεια τη σύζυγό του βρισκόταν στο χωράφι της πεθεράς του και μητέρας  της 42χρονης, η οποία επίσης ανακρίνεται  στην Ασφάλεια για να διευκρινιστεί  αν γνώριζε τι έκανε η κόρη της. 

Επίσης, ερευνάται ακόμη αν η κουνιάδα κρυβόταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του 37χρονου στις 14 Απριλίου, όταν είχε βρει παγιδευμένο με χειροβομβίδα το αυτοκίνητό του στη θέση «Τυροκομείο» Φιλιατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.