ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

8500 δημοτικοί αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί

8500 δημοτικοί αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι ραγδαίες εξελίξεις στο δημόσιο με αποκορύφωμα την μετάταξη 5000 εκπαιδευτικών αλλά και 3500 δημοτικών αστυνομικών.

Το καυτό θέμα της κινητικότητας φαίνεται πως κλείνει με τις μετατάξεις 5.000 εκπαιδευτικών και 3.500 δημοτικών αστυνόμων, οι οποίοι σχεδιάζεται να μετακινηθούν άμεσα στην ΕΛ.ΑΣ. Στο νέο, πέμπτο πια ραντεβού Κυριάκου Μητσοτάκη – Τρόικα, το απόγευμα της Παρασκευής, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόφαση.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει υπάρξει κατ’ αρχήν συμφωνία για τις μετατάξεις 5.000 εκπαιδευτικών και 3.500 δημοτικών αστυνόμων στην ΕΛ.ΑΣ., που θα αναλάβουν καθήκοντα ανάλογα αυτών που είχαν στο πρότερο εργασιακό τους καθεστώς.

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι να υπάρξει απευθείας μετακίνησή τους.

Η συζήτηση αφορά 2.000 εκπαιδευτικούς από ειδικότητες με πλεονάζον προσωπικό, ως επί το πλείστον γυμναστές και καθηγητές πληροφορικής, καθώς και άλλους 2.500 εργαζομένους από την κεντρική κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.