ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Τους έπιασαν με ηρωίνη και διαρρηκτικά εργαλεία

Λάρισα: Τους έπιασαν με ηρωίνη και διαρρηκτικά εργαλεία

Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 33χρονος, Έλληνας υπήκοος και ένας 40χρονος, υπήκοος Ρουμανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απείθειας, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, δε συμμορφώθηκαν σε σήμα των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο και επεχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν σε κοντινή απόσταση και να συλληφθούν.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του υπηκόου Ρουμανίας και συγκεκριμένα μέσα σε τσαντάκι που έφερε και κατασχέθηκαν:

μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους 0,1 γραμμαρίων, την οποία κατείχε από κοινού με τον 33χρονο

ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, μήκους 22 εκατοστών,

διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, πένσες, κάβουρας, γάντια)

το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δύο αντρών σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πηγή: trikalaweb 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.