ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ήπειρο

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ήπειρο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις 06.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως την ίδια ώρα το πρωί της Παρασκευής σε διάφορες περιοχές των Νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Άρτας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας:

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξορμήσεων, διατέθηκαν 177 αστυνομικοί και 79 οχήματα και μοτοσικλέτες.

Ελέγχθηκαν 1.284 άτομα και 501 οχήματα και δίκυκλα.

Προσήχθησαν 82 άτομα, εκ των οποίων 60 Έλληνες και 22 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 23 για διάφορα αδικήματα.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν:

– ένα λεωφορείο

– ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

– ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο

– ένας κινητήρας μοτοσικλέτας

– 274 CD και 65 DVD

– πληθώρα χρυσών κοσμημάτων και τιμαλφών.

Τέλος, βεβαιώθηκαν συνολικά 220 παραβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.