ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Eντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2.901 προϊόντα παραεμπορίου

Θεσσαλονίκη: Eντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2.901 προϊόντα παραεμπορίου

Στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2.901 προϊόντα παραεμπορίου, τα οποία καταστράφηκαν σε απορριμματοφόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν:

-1.224 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, εκ των οποίων τα 761 προορίζονταν για πώληση

-100 φορτιστές κινητών τηλεφώνων

-940 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων

-200 κάρτες κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών

-500 τεμάχια ειδών οικιακού εξοπλισμού και ρουχισμού

-320 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και

-80 ψεύτικα κοσμήματα

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.