ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ζεφύρι: Είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό ο 58χρονος

Ζεφύρι: Είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό ο 58χρονος

Παλιός “γνώριμος” των Αστυνομικών είναι ο 58χρονος που κατηγορείται τώρα για βιασμό της 22χρονης που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Πριν δυο χρόνια ο άνδρας είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών.

Ο 58χρονος έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών χθες και αυτή την ώρα οδηγείται στον εισαγγελέα. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση την περασμένη εβδομάδα στο Ζεφύρι είναι ραγδαίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τον 58χρονο Ρομά που φέρεται να προμήθευσε με ναρκωτικά την 22χρονη έχει προσαχθεί και ο φίλος της. Στο σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 58χρονου και έτσι θα κατηγορηθεί και για βιασμό. Ο φίλος της 22χρονης φαίνεται ότι τη συνόδευσε ως το σπίτι όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια βοήθησε στη μεταφορά της στον δρόμο όπου και εντοπίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.