ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοποίηση 22χρονης στο Ζεφύρι: Βαρύτατη ποινική δίωξη στον συλληφθέντα 58χρονο

Κακοποίηση 22χρονης στο Ζεφύρι: Βαρύτατη ποινική δίωξη στον συλληφθέντα 58χρονο

Οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στην άσκηση βαρύτατης ποινικής δίωξης σε βάρος του 58χρονου Ρομά που συνελήφθη σήμερα από τις αστυνομικές αρχές, για την υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης κοπέλας στο Ζεφύρι.

Ειδικότερα, σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της κατοχής και της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών αλλά και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας.

Ο 58χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες, ζήτησε όμως και έλαβε, ως έχει το δικαίωμα, προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, ο 58χρονος Ρομά φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τη νεαρή γυναίκα με την οποία ήρθε σε σεξουαλική επαφή. Η 22χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε γενετικό του υλικό στο σώμα της 22χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.