ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τους ληστές που έμπαιναν με καλάζνικοφ και μάσκες στα κοσμηματοπωλεία (φωτο)

Δείτε τους ληστές που έμπαιναν με καλάζνικοφ και μάσκες στα κοσμηματοπωλεία (φωτο)

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των οκτώ ατόμων-μελών της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε με βαρύ οπλισμό και μάσκες σε κοσμηματοπωλεία και τα έκλεβε.

Η ομάδα των 7 ανδρών και της μίας γυναίκας διέπραττε ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 20-10-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Αρχηγός της σπείρας είναι ένας 33χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης. Ο 33χρονος απέδρασε το καλοκαίρι καθώς παραβίασε την άδεια που είχε λάβει.

Συνολικά η λεία της σπείρας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η σπείρα είχε καταφέρει να κάνει αυτές τις δύο ληστείες και να αιφνιδιάζει τους κοσμηματοπώλες, καθώς ένα μέλος της έμπαινε πρώτος στα καταστήματα, προσποιούμενος τον πελάτη και φορώντας μάσκα σιλικόνης.

Και τη μη συλληφθείσα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.