ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μεσσηνία: Σύλληψη Αλβανού για εκβιασμό ανήλικης μέσω διαδικτύου

Μεσσηνία: Σύλληψη Αλβανού για εκβιασμό ανήλικης μέσω διαδικτύου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 22χρονος Αλβανός πρόσφυγας που εκβίαζε ανήλικη από χωριό του Δήμου Μεσσήνης με δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών της και βίντεο

Ολα άρχισαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο δράστης επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με τη 14χρονη κοπέλα, την οποία έπεισε να ανταλλάξουν γυμνές φωτογραφίες. Αφού ο 22χρονος έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο το πολυπόθητο υλικό, άρχισε να απειλεί την άτυχη κοπέλα να υποκύψει στις ερωτικές ορέξεις του, ειδάλλως θα αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες της.

Μάλιστα, κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες και δύο βίντεο έφτασαν στο κινητό ενός 16χρονου, ο οποίος άρχισε να τα επιδεικνύει σε συμμαθητές της 14χρονης. Η μαθήτρια προσποιήθηκε ότι θα συναντούσε τον Αλβανό εκβιαστή, αλλά ενημέρωσε τη μητέρα της και κατέφυγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου τον κατήγγειλαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απειλή κατ’ εξακολούθηση, ασελγείς προτάσεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη γιατί είχε σβήσει από το κινητό του το επίμαχο υλικό, ενώ παραδέχτηκε ότι από επιπολαιότητα το επέδειξε στους συμμαθητές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 22χρονος Αλβανός αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον ανακριτή, χωρίς να απελαθεί για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.