ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας

Το κέντρο της πρωτεύουσας έχει γεμίσει αλλοδαπούς που ζουν υπό άθλιες συνθήκες. Η ευθύνη πέφτει στην κυβέρνηση καθώς η κατάσταση αυτή που επέτρεψαν να δημιουργηθεί στη χώρα μας έχει βγει εκτός ελέγχου.

Τελευταίο περιστατικό βίας, μόλις χθες, όπου δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και να τραυματιστεί σοβαρά ο ένας, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε και δεύτερο κρούσμα με θύματα από μαχαίρια. Δύο περιστατικά σε διάστημα λίγης ώρας.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην οδό Σωκράτους όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για έναν τραυματία από μαχαίρι. Το περιστατικό αυτό φαίνεται πως ήταν η αρχή μιας νέα μάχης μεταξύ αντίπαλων ομάδων κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με μαρτυρίες, πρωταγωνιστές ήταν δυο αλλοδαποί. Οι πληροφορίες μιλούν για έναν έντονο διαπληκτισμό στην οδό Σωκράτους που γρήγορα μετατράπηκε σε μάχη μεταξύ των δυο ανδρών. Ο ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε τον άλλο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ενημερώθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία και ξεκίνησε έρευνα. Ενώ ωστόσο όλα έδειχναν ότι το περιστατικό αυτό ήταν μεμονωμένο λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί άρχισαν να ενημερώνονται και για νέο αιματηρό περιστατικό και στη συνέχεια για ένα δεύτερο και πάλι με θύματα από μαχαίρια. Περίπου στις δέκα το βράδυ ο κύκλος του αίματος ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα περιστατικό όπου ένας ακόμη αλλοδαπός τραυματίστηκε.

Οι αστυνομικοί προσχώρησαν συνολικά σε εννέα προσαγωγές ατόμων από την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας που φαίνεται να έχουν κάποια εμπλοκή στα περιστατικά. Τα άτομα αυτά ανακρίνονται και όλα δείχνουν ότι στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος των αντίπαλων ομάδων που λυμαίνονται την περιοχή.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγες μόνο ημέρες από την “σφαγή” μεταξύ των αντίπαλων ομάδων στην ίδια περιοχή. Στις 31 Ιανουαρίου στο λεγόμενο “τρίγωνο της ηρωίνης” στο κέντρο της Αθήνας ένας άνδρας είχε χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε είχαν τραυματιστεί μετά από συμπλοκές κοντά στην οδό Μενάνδρου μεταξύ ομάδων κακοποιών με καταγωγή από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν τα αίτια των νέων συμπλοκών δεν έχουν διευκρινιστεί ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.