ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Ακρωτηριάστηκε γυναίκα όταν επιχείρησε να ανάψει κροτίδα στο Πανθεσσαλικό

Βόλος: Ακρωτηριάστηκε γυναίκα όταν επιχείρησε να ανάψει κροτίδα στο Πανθεσσαλικό

Δεν έφτανε που ακρωτηριάστηκε μια νεαρή οπαδός προσπαθώντας να πετάξει μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Γ.Σ. Αλμυρού, βρέθηκε και κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού!

Η 30χρονη οπαδός των ερυθρόλευκων του Βόλου τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του δεξιού χεριού, στην προσπάθειά της να ανάψει μια κροτίδα η οποία όμως εξερράγη στα χέρια της. Η νεαρή μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα παρέμεινε στο νοσοκομείο, ωστόσο συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της και θα παραμείνει κρατούμενη κατά την διάρκεια της νοσηλείας της για να οδηγηθεί έπειτα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.