ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρόδος: 60χρονος Έλληνας τσακώθηκε με Αλβανό για μια θέση στάθμευσης και έχασε τη ζωή του

Ρόδος: 60χρονος Έλληνας τσακώθηκε με Αλβανό για μια θέση στάθμευσης και έχασε τη ζωή του

Ένας 48χρονος Αλβανός «οικονομικός μετανάστης» και ένας 60χρονος Έλληνας λογομάχησαν για μία θέση στάθμευσης σε συνοικία της Ρόδου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα 13/5 στις 20:30 σε κεντρικό δρόμο συνοικίας της πόλης της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το rodiaki.gr, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 60χρονος ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η εισαγγελική και αστυνομική αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται πως οι συγγενείς του 60χρονου κατέθεσαν έγκληση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά του 48χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη και χθες το μεσημέρι προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εντολή εισαγγελέα παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο 48χρονος αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.