ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 44χρονου Βούλγαρου “εγκεφάλου” εγκληματικής οργάνωσης

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 44χρονου Βούλγαρου “εγκεφάλου” εγκληματικής οργάνωσης

  Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Βουλγαρίας, προχώρησαν έπειτα από πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

  Ο 44χρονος, που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης ληστειών, συνελήφθη σε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών, στο πλαίσιο επιχείρησης της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδος Θεσσαλονίκης και αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

  Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα υποπολυβόλο, ένα πιστόλι, γεμιστήρες με φυσίγγια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και εξαρτήματα διάρρηξης κλειδαριών.

  Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και τρεις ομοεθνείς του 44χρονου και συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι και συνελήφθησαν για την από κοινού κατοχή των όπλων και για υπόθαλψη εγκληματία.

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η προξενική αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.