ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πειραιάς: Καταφθάνουν με πλοίο οι 200 αλλοδαποί που θα εγκατασταθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού

Πειραιάς: Καταφθάνουν με πλοίο οι 200 αλλοδαποί που θα εγκατασταθούν στην  Ιερά Μονή Πορετσού

Διακόσιοι και όχι εξήντα όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, θα είναι τελικά οι αλλοδαποί που θα εγκατασταθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού στα σύνορα της ορεινής Αχαΐας και της Ηλείας, κοντά στο χωριό Αγράμπελα.

Αυτό έγινε γνωστό καθώς 200 «αιτούντες άσυλο» αναχώρησαν σήμερα στις 7 το απόγευμα από τη Μυτιλήνη, με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Από εκεί θα προωθηθούν σε δομή της Εκκλησίας στην Πελοπόννησο, δηλαδή στην Ιερά Μονή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον καταυλισμό της Μόριας διαμένουν σήμερα 14.777 άτομα τα οποία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, καθώς οι αφίξεις ξένων στα νησιά είναι καθημερινές χωρίς το «κράτος» να μπορεί να επιβάλει το οποιοδήποτε μέτρο αποτροπής εισόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.