ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτογραφίες: Ο κατακρεουργημένος αστυνομικός από την επίθεση του μαχαιροβγάλτη Μαροκινού στην Κομοτηνή

Φωτογραφίες: Ο κατακρεουργημένος αστυνομικός από την επίθεση του μαχαιροβγάλτη Μαροκινού στην Κομοτηνή

Oι φωτογραφίες από τα τραύματα του 25χρονου αστυνομικού, που την Κυριακή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από Μαροκινό, που στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, είναι σοκαριστικές.

ΠΡόκειται για μια ακόμη εγκληματική πράξη από παράνομο μετανάστη, ο οποίος εισήλθε ανενόχλητος στην Ελλάδα απο τον Έβρο, χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς.

Το αιματηρό αυτό γεγονός δείχνει ότι ακόμα και η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει την εισαγόμενη βία από ανθρώπους οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί σε πολύ σκληρά κοινωνικά περιβάλλοντα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του πέντε μαχαιριές. Ο αστυνομικός διακομίστηκε άμεσα από τον συνάδελφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού, από τις οποίες προκύπτει πόσο σοβαρά κινδύνεψε η ζωή του . Ο 25χρονος αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία της εφημερίδας. ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Το θύμα θα παραμείνει στο νοσοκομείο Κομοτηνής προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.

Περιττό να προστεθεί πως ακόμη και να συλληφθεί ο δράστης αυτός δεν πρόκειται πίσω στη χώρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.