ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Athenaeum Palace: Το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής στις έρευνες μετά τις ενδείξεις εμπρησμού

Athenaeum Palace: Το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής στις έρευνες μετά τις ενδείξεις εμπρησμού

Η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε την έρευνα για την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, για την οποία, από την πρώτη στιγμή υπήρξαν ενδείξεις εμπρησμού.

Η υπόθεση, που έφυγε πλέον από την αρμοδιότητα της πυροσβεστικής, ανατέθηκε στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, καθώς το περιστατικό θεωρείται πολύ σοβαρό απ’ την αστυνομία.

Υπάρχουν τρεις τραυματισμοί ενοίκων, εκ των οποίων μια 24χρονη τουρίστρια, που φέρει και εγκαύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου και η κατάσταση της θεωρείται πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο όροφο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά και στον διάδρομο του δευτέρου ορόφου, βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες ωστόσο, από αρμόδιες πηγές, αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που επέβαλαν την ανάληψη της έρευνας για την υπόθεση από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.