
Λίγες ώρες αφού ο δήμος Αθηναίων στόλισε χριστουγεννιάτικο έλατο, μαζί με φωτάκια στην πλατεία Εξαρχείων, «ένας ερασιτέχνης Νέρωνας» επιχείρησε να του βάλει φωτιά για να καεί.
Το περιστατικό κατέγραψε κάτοικος της περιοχής και στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία στο Facebook.
«Eνας ερασιτέχνης Νέρων φούντωσε με έναν αναπτήρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων, έτρεξαν καταστηματάρχες το έσβησαν. Στέκει τώρα ελαφρώς καψαλισμένο, αντί φάτνης στη βάση του έχουν συγκεντρωθεί σκουπίδια – τα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολόνες φυσικά ξηλώθηκαν ήδη». «Η φωτογραφία ελήφθη πριν από λίγο υπό τους ήχους μιας δυσοίωνης άγνωστης μουσικής που ξερνούσε ένα ογκώδες μηχάνημα, θα έλεγα κασετόφωνο, αλλά μάλλον θα μελαγχολήσω με την ηλικία μου» αναφέρει η κάτοικος της περιοχής.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.