ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βοιωτία: Έμειναν από βενζίνη και πήραν τα κλοπιμαία με τα χέρια – Τους «τσάκωσαν» πεζούς

Βοιωτία: Έμειναν από βενζίνη και πήραν τα κλοπιμαία με τα χέρια – Τους «τσάκωσαν» πεζούς

Οι κλέφτες έμειναν από βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρουν τα κλοπιμαία στα χέρια. Κάτι όμως που δεν είχε την εξέλιξη που θα θέλανε, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών τους φόρεσαν χειροπέδες.

Όλα τα είχαν φροντίσει οι δυο «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων που λεηλάτησαν ένα ανενεργό εργοστάσιο στην περιοχή του Ελαιώνα Βοιωτίας, εκτός από το να βάλουν… βενζίνη στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο φόρτωσαν τα κλοπιμαία, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί!

Οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 48 και 37 χρόνων αναγκάστηκαν να πάρουν στα… χέρια τους πίνακες, τα καλώδια και το υπόλοιπο ηλεκτρολογικό υλικό.), καθώς και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που είχαν αρπάξει από το εργοστάσιο και να τα μεταφέρουν πεζή! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών τους εντόπισαν και τους φόρεσαν χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κλεμμένα υλικά αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 48χρονου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού, ενώ στον 37χρονο ασκήθηκε και πρόσθετη δίωξη, επειδή δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.