ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγωνία στη Ρόδο: Αγνοείται 64χρονη – Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της (βίντεο)

Αγωνία στη Ρόδο: Αγνοείται 64χρονη – Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της (βίντεο)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 64χρονης Στάνκα Ιβάνοβα Μαβροντίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου από την περιοχή Αρχάγγελος Ρόδου.

Η αγωνία των παιδιών της που «οργώνουν» όλη την περιοχή για να την βρουν, έχει χτυπήσει κόκκινο. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η κόρη της, η οποία προχώρησε σε αναπαράσταση στον δύσβατο χώρο όπου βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα στο Λιμάνι του χωριού Στεγνά στη Ρόδο.

«Η μητέρα μου δεν ήρθε μόνη της εδώ. Δεν θα επέλεγε ποτέ αυτό το σημείο για να περπατήσει», λέει ταραγμένη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η Στάνκα Ιβάνοβα Μαβροντίεβα 64 χρόνων, αγνοείται από το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, από την περιοχή Αρχάγγελος Ρόδου.

Η μητέρα τριών παιδιών που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έφυγε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και να πάει μια βόλτα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Συγχωριανός της ισχυρίζεται πως την μετέφερε αργότερα στο λιμάνι στην περιοχή Στεγνά, όταν του έκανε οτοστόπ. Εκεί βρέθηκαν η ζακέτα, τα παπούτσια και τα γυαλιά οράσεως της. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα τελευταία της ίχνη, ενώ κατευθύνεται προς τη θάλασσα.

«Είναι ένα μέρος που φαίνεται από παντού, δεν μπορεί κάποιος να μην την είδε. Είναι σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Την μητέρα μου την ξέρω καλά, δε θα ερχόταν εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η κόρη της και συνέχισε: «Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας βοηθήσει. Ήταν γλυκός άνθρωπος και απλός. Μας λείπει…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.