ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συμμορία Τσιγγάνων επιτέθηκε σε ταξιτζή στο Σχιστό – Χρησιμοποιούν για «δόλωμα» μια 20χρονη

Συμμορία Τσιγγάνων  επιτέθηκε σε ταξιτζή στο Σχιστό – Χρησιμοποιούν για «δόλωμα» μια 20χρονη

Συμμορία Ρομά επιτέθηκε σε ταξιτζή στο Σχιστό. Ο 56χρονος οδηγός έζησε ένα τρομακτικό απόγευμα έπειτα από την επίθεση της συμμορίας, που χρησιμοποίησε για «δόλωμα» μια 20χρονη Ρομά.

Μάλιστα οι δράστες του έστησαν παγίδα και με δόλωμα νεαρή Ρομά που επιβιβάστηκε από τα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού νοσοκομείου του ζήτησαν να σταματήσει σε δρόμο του Σχιστού, τον λήστεψαν και αφού τον πέταξαν έξω από το ταξί, εξαφανίστηκαν.

Το εφιαλτικό συμβάν άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο μετά τις 15:30. Ο 56χρονος βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού Νοσοκομείου, όταν μια νεαρή Ρομά, περίπου 20 ετών, επιβιβάστηκε στο όχημα και του ζήτησε να την μεταφέρει στο Σχιστό Κορυδαλλού. Στην οδό Φώτη Αγγουλέ, του ζήτησε να σταματήσει για να ειδοποιήσει μια φίλη της να πληρώσει, καθώς η ίδια δεν είχε χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε μια γυναίκα Ρομά περίπου 30 χρόνων κρατώντας ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Όμως αντί να πληρώσει, όρμησε πάνω στον ταξιτζή και του άρπαξε το κινητό. Την ίδια ώρα εμφανίστηκαν δύο νεαροί Ρομά, μπουκάρουν από την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό, του άρπαξαν μια κερματοθήκη που περιείχε 40 ευρώ και το πορτοφόλι με 500 ευρώ. Στη συνέχεια, αφού διαπίστωσαν ότι το θύμα τους δεν είχε κάτι άλλο για να αρπάξουν, τον πέταξαν έξω από το ταξί και έγιναν καπνός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.