ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγινε και αυτό: Αλβανοί δέχθηκαν πρόστιμο γιατί προσπάθησαν να επαναπατριστούν! (φώτο – βίντεο)

Έγινε και αυτό: Αλβανοί δέχθηκαν πρόστιμο γιατί προσπάθησαν να επαναπατριστούν! (φώτο – βίντεο)

Πίσω στην Αλβανία θέλησαν να γυρίσουν 19 Αλβανοί, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα προσπάθησαν να το κάνουν μέσω ΚΤΕΛ, όμως η απόπειρα τους δεν καρποφόρησε, καθώς σε έλεγχο της αστυνομίας, στα διόδια του Ρίου, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.

Σύμωνα με το thebest.gr, οι 19 υπήκοοι Αλβανίας εντοπίστηκαν να κινούνται μαζικά με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Στην πλειονότητά τους είναι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο στην χώρα μας, οι οποίοι έμειναν άνεργοι λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το λεωφορείο οδηγήθηκε μέχρι τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, όπου αστυνομικοί τους ζήτησαν εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός τους ήταν να μεταβούν στην χώρα τους, ενώ κανείς δεν διέθετε άδεια μετακίνησης. Για τον λόγο αυτό τους επιδόθηκε κλήση και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

Απορία προκαλεί το γεγονός οτί οι 19 Αλβανοί υπήκοοι ήθελαν να μεταβούν στην χώρα τους, τη στιγμή που τα σύνορα είναι κλειστά. Οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα μπορούσαν κάλλιστα να νοσούν από κορωνοϊό και να μεταφέρουν την νόσο σε άλλες περιοχές. Για τον λόγο αυτό ακολουθήθηκε το πρωτόκολο, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και το πιθανότερο σενάριο θέλει επαναπροώθησή τους, στην Αθήνα και παραμονή σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.