ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγιο: Ανήλικος «έσπασε» την απαγόρευση οδηγώντας μεθυσμένος χωρίς δίπλωμα!

Αίγιο: Ανήλικος «έσπασε» την απαγόρευση οδηγώντας μεθυσμένος χωρίς δίπλωμα!

Καταστρατήγησε κάθε μέτρο και κάθε κανονισμό ένα ανήλικο Ελληνόπουλο που υποβλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι σταμάτησαν στο Αίγιο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και του ζήτησαν το δικαιολογητικό για κατ’ εξαίρεση μετακίνησης.

Ο 17χρονος όχι μόνο δεν είχε φροντίσει να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του, αλλά δεν διέθετε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ που έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης! Μετά από αυτά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις ίδιες παραβάσεις υπέπεσε και ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Ναύπακτο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης και ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης. Παράλληλα, δεν είχε άδεια για μετακίνηση κι έτσι, εκτός από την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, «χρεώθηκε» και με το πρόστιμο των 150 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.