ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισχύει πράγματι για όλους η καραντίνα; Οι Ειδικοί Φρουροί καταγγέλλουν πάρτι oργίων σε βίλες

Ισχύει πράγματι για όλους η καραντίνα; Οι Ειδικοί Φρουροί καταγγέλλουν πάρτι oργίων σε βίλες

Ερώτημα παραμένει αν η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει για όλους και στον ίδιο βαθμό.

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού και η απαγόρευση κυκλοφορίας, έχουν βάλει… φρένο και στα party διαφόρων ειδών που γίνονταν στην χώρα.

Ένα από αυτά ήταν και τα ερwτικά όπου συνήθως λάμβαναν χώρα σε μεγάλες κατοικίες με την συμμετοχή πολλών ατόμων.

Φαίνεται όμως πως οι διοργανωτές τους δεν ανήκουν στην κατηγορία των πολιτών που συμμορφώνονται με τις συστάσεις της πολιτείας και συνεχίζουν να διοργανώνουν ερωτικά όργια, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε το πρωί της Τετάρτης, ο Βασίλης Ντούμας.

Ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, κλείνοντας την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε:

«Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο.

Πρέπει να σας πω οτι τελευταίο διοργανώνονται party, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμα και προσκλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρχε στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε… εισαγωγές στην Ελλάδα. Πρέπει και εκεί να έχουμε την προσοχή μας, να μην πέσουμε θύματα αυτού του εμπορίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.