Ζεφύρι: Σε εξέλιξη βρίσκεται αρραβώνας Ρομά με 200 άτομα! – Ουδείς τους ενοχλεί! – Δείτε φωτογραφίες

Ζεφύρι: Σε εξέλιξη βρίσκεται αρραβώνας Ρομά με 200 άτομα! – Ουδείς τους ενοχλεί! – Δείτε φωτογραφίες

Ενώ η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς «σκληρής» καραντίνας και η πρόσβαση σε εκκλησίες είναι απαγορευμένη, περίπου 200 Ρομά γιορτάζουν τον αρραβώνα ενός ομοεθνούς τους παραβιάζοντας όλους τους κανονισμούς που ισχύουν για τους υπόλοιπους Έλληνες στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλο γλέντι με αφορμή αρραβώνα αθίγγανων στο Ζεφύρι.

Στο σημείο βρίσκονται περίπου 200 άτομα και επικρατούν ακραίες συνθήκες συνωστισμού.

Παρά τις απαγορεύσεις και τα περιοριστικά μέτρα, στήθηκαν 50 τραπέζια πάνω στο δρόμο και αυτή τη στιγμή κατευθύνονται εκατοντάδες καλεσμένοι από το Ζεφυρι και τα Άνω Λιόσια.

Σε επιφυλακή ο δήμος, έχει ειδοποιήσει τις αστυνομικές Αρχές ενώ το drone της δημοτικής Αρχής έχει ξεκινήσει τις χαμηλές πτήσεις καταγράφοντας τις πρώτες εικόνες.

Την ίδια ώρα για τους Έλληνες ισχύουν σκληροί περιορισμοί και μάλιστα επιβάλλονται σωρηδόν πρόστιμα για «άσκοπες μετακινήσεις»

Για του λόγου το αληθές:

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., από τις 06:00 έως 15:00 σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, βεβαιώθηκαν 34 συνολικά παραβιάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

(19) στην Αττική, (5) στην Κεντρική Μακεδονία, (4) στη Θεσσαλονίκη, (4) στην Ήπειρο και (2) στη Θεσσαλία.

Από τις συνολικά 34 παραβιάσεις, στις 14 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες των αυτοκινήτων για 60 ημέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν βεβαιωθεί συνολικά 678 παραβάσεις κι έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Από τις παραπάνω παραβιάσεις, σε 379 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες κυκλοφορίας για 60 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο διάστημα, έχουν καταγραφεί 323 παραβάσεις άσκοπων μετακινήσεων, ενώ έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.