ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκτακτο: Απέδρασε κρατούμενος του σκανδάλου Λαυρεντιάδη!

Έκτακτο: Απέδρασε κρατούμενος του σκανδάλου Λαυρεντιάδη!

Τον 58χρονο Σταύρο Κοκκινάκο αναζητούν οι αρχές καθώς χθες κατάφερε να αποδράσει από το νοσοκομείο Αττικόν, στο οποίο είχε μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις. Ωστόσο αν και συνοδευόταν από άνδρες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής τους και να αποδράσει.

Ο 58χρονος κρατούμενος είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια φυλάκισης για πλαστογραφία και σύμφωνα με την αστυνομία είναι υπόδικος και για το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη.

Οπως αναφέρει το news247 το υπουργείο Δικαιοσύνης πάντως ισχυρίζεται πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση της Proton Bank.

Με εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης θα διενεργηθεί από εισαγγελέα πρωτοδικών πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες απόδρασης του Κοκκινάκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.