ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με βιτριόλι: Επανέρχεται το σενάριο για δύο δράστιδες – Η ΕΛΑΣ «σαρώνει» τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Επίθεση με βιτριόλι: Επανέρχεται το σενάριο για δύο δράστιδες – Η ΕΛΑΣ «σαρώνει» τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Τα ψηφιακά ίχνη ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για να εξιχνιάσει την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ την ίδια εξετάζεται το σενάριο να είναι άλλη η ηθική αυτουργός και άλλη η φυσική αυτουργός της αποτρόπαιας ενέργειας.

Η αστυνομία φέρεται να διερευνά μια κλήση από καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ προς εταιρεία ταξί που φέρεται να έκανε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι προκειμένου να μεταβεί στο σημείο της επίθεσης, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την εξέταση άλλοθι και από έρευνες, η αστυνομία φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι διαφορετική η ηθική από τη φυσική αυτουργό.

Δηλαδή, η ηθική αυτουργός να έβαλε άλλη γυναίκα να ρίξει το βιτριόλι προκειμένου η ίδια να έχει ακλόνητο άλλοθι και η φυσική αυτουργός να μην μπορεί να αναγνωριστεί από το θύμα. Η γυναίκα που θεωρείται αυτήν τη στιγμή βασική ύποπτη φέρεται να είχε τσακωθεί στο παρελθόν με την 33χρονη.

Με θερμός μετέφερε το βιτριόλι στο σημείο της επίθεσης
Την ίδια στιγμή, η αστυνομία φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η δράστις μετέφερε το βιτριόλι σε θερμός ή μεταλλικό παγούρι.

Στόχος της συγκεκριμένης μεθοδολογίας ήταν η δράστις να μην κινήσει υποψίες και να αποφευχθεί η περίπτωση «ατυχήματος» για την ίδια. Ταυτόχρονα, το στόμιο του θερμός ήταν μεγάλο ώστε να μπορέσει να ρίξει το καυστικό υγρό με την «πρώτη».

Τα ψηφιακά ίχνη στην Καλλιθέα ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
Όσον αφορά την έρευνα της αστυνομίας, οι αρχές έχουν πάρει τα αποτελέσματα των «σαρώσεων» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από δύο εταιρίες και σήμερα θα λάβουν και από την τρίτη. Εκτιμάται ότι θα απαιτηθεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για την ανάλυση των δεδομένων.

Στόχος είναι να «τοποθετήσουν» στον «χάρτη» της Καλλιθέας τους υπόπτους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί θα προβούν σε μία αντιπαραβολή των θέσεων τοποθεσίας κινητών με τις καταθέσεις των υπόπτων, σε μία προσπάθεια ισχυροποίησης των ενδείξεων που θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως χαρακτηριστικά εξηγούν αστυνομικοί που επικαλείται το δημοσίευμα, εάν ύποπτος έχει καταθέσει πως την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε άλλο σημείο, αλλά η κεραία κινητής τον «τοποθετεί» στην Καλλιθέα, θα πρέπει να εξηγήσει για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί και γιατί δεν το είχε αναφέρει στην κατάθεσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.