ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρπαγή ανήλικης: Ο δικηγόρος της 33χρονης αγόρασε δώρο στην 10χρονη – «Βροχή» οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο (φώτο)

Αρπαγή ανήλικης: Ο δικηγόρος της 33χρονης αγόρασε δώρο στην 10χρονη – «Βροχή» οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο (φώτο)

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, Βασίλης Νουλέζας, προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, αγόρασε μία σχολική τσάντα για την 10χρονη Μαρκέλλα, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.

​«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε στο σχόλιο του ο κ. Νουλέζας προκαλώντας αρκετά επικριτικά σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.