ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: 28χρονος βγήκε «εκτός εαυτού» και επιτέθηκε με… συρραπτικό σε υπάλληλο

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: 28χρονος βγήκε «εκτός εαυτού» και επιτέθηκε με… συρραπτικό σε υπάλληλο

Συναγερμός σήμανε στα γραφεία της Νοσηλευτικής Μονάδας του νοσοκομείου Αμαλιάδας, όταν ένας 28χρονος, βγήκε «εκτός ελέγχου» όταν πήγε να διεκπεραιώσει μια προσωπική του υπόθεση.

Και αυτό καθώς όταν του ζητήθηκε να προσκομίσει κάποια έγγραφα, κάτι το οποίο έπραξε, ο υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι δεν ήταν τα σωστά, με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να μην μπορεί να «προχωρήσει».

Όταν άκουσε το «πόρισμα», ο 28χρονος μαινόμενος άρχισε να βρίζει και να βγαίνει εκτός εαυτού, «στολίζοντας» τον υπάλληλο με «κοσμητικά επίθετα».

Όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο 28χρονος φέρεται ότι έγινε πιο επιθετικός.

Μετά από λίγο άρπαξε ένα μεγάλο συρραπτικό από το γραφείο και το πέταξε στον υπάλληλο τον οποίο τραυμάτισε στο στήθος και στο χέρι.

Αμέσως μετά βγήκε από το γραφείο και εξαφανίστηκε.

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί του AT Ήλιδας, οι οποίοι και έλαβαν καταθέσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποιο «επεισόδιο» στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα περισσότερα έχουν συμβεί κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, με επισκέπτες ή ασθενείς που έχουν προσέλθει στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.