ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέραμα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής – Κοντά σε βάση του ΠΝ (φωτό, βίντεο)

Πέραμα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής – Κοντά σε βάση του ΠΝ (φωτό, βίντεο)

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Πέραμα, η οποία ξέσπασε μόλις έπεσε στο βουνό φωτοβολίδα αλεξίπτωτου.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική ενώ σύμφωνα με ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να απειλούνται κατοικίες.

Η φωτιά ξέσπασε στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία του Περάματος. Η φωτιά που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από τα πρώτα σπίτια κατευθύνεται προς το Σχιστό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Ικαριώτικα στο όρος Αιγάλεω, κοντά σε σπίτια, ενώ είναι δύσκολη η πρόσβαση της Πυροσβεστικής.

Η περιοχή, όπου υπάρχουν λίγα πεύκα, γειτονιάζει με τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού.

Το έργο της Πυροσβεστικής να είναι δύσκολο καθώς η πρόσβαση στο σημείο είναι δύσκολη ενώ έχει και δυνατό άνεμο.

Στο σημείο επειχειρούν 20 πυροσβέστες και έξι οχήματα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ySY1ksOIppM&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.