Σοκαριστικές σκηνές στις ΗΠΑ: Μαύροι νεαροί ξυλοκοπούν άγρια έγκυο με το παιδάκι της – Τους πάταγαν το κεφάλι (βίντεο)

Σοκαριστικές σκηνές στις ΗΠΑ: Μαύροι νεαροί ξυλοκοπούν άγρια έγκυο με το παιδάκι της – Τους πάταγαν το κεφάλι (βίντεο)

Σκηνές-σοκ εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν του Ιλινόι χθες, όπου ομάδα μαύρων νεαρών επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έγκυο μητέρα με το παιδάκι της.

Μια ομάδα 4 ατόμων (αγόρια και κορίτσια μαζί) επιτέθηκαν σε μια έγκυο μητέρα στη μέση του δρόμου και άρχισαν να τη γρονθοκοπούν και να την κλωτσούν άγρια. Από τη μανία των νεαρών δεν γλύτωσε ούτε το μικρό κοριτσάκι της εγκύου που είχε μαζί της.

Μάλιστα όπως κατέγραψε και η κάμερα, ένας έφηβος παίρνει φόρα, και με κλωτσιά καράτε χτυπάει το μικρό κοριτσάκι στο κεφάλι την ώρα που η έγκυος μητέρα του πεσμένη στην άσφαλτο, δέχεται βροχή χτυπημάτων στο πρόσωπο και το κορμί της.

Την ίδια στιγμή το κοριτσάκι κλαίει και η μητέρα φωνάζει σε βοήθεια αλλά δεν παρεμβαίνει κανείς. Τα αίτια αυτού του τσακωμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το βίντεο για να ταυτοποιήσουν τους 4 έφηβους που έδειραν την έγκυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.