ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε ηρωίνη από την Τουρκία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε ηρωίνη από την Τουρκία

«Χειροπέδες» σε τρεις Έλληνες ηλικίας από 54 έως 60 ετών, μία 37χρονη Ελληνίδα και δύο Αλβανούς 35 και 26 ετών πέρασε η Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Άπαντες συνελήφθησαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, καθώς είχαν δημιουργήσει κύκλωμα ναρκωτικών που έφερνε από την Τουρκία ηρωίνη και στη συνέχεια τη διακινούσε στις περιοχές του Κερατσινίου και του Περάματος. Η σύλληψη ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκατηγορούμενοι, στην ίδια υπόθεση, είναι ακόμα ένας φυλακισμένος αλλοδαπός και μία αλλοδαπή που αναζητείται. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια και στους χώρους που οι δράστες έκρυβαν τα ναρκωτικά, στο Κερατσίνι, και μεταξύ άλλων βρήκαν και κατέσχεσαν 14,29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 27 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 δενδρύλλια κάνναβης και 8 ζυγαριές ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προανακριτικής έρευνας πιστοποιήθηκαν πάνω από 550 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.