Νέο θύμα της εγκληματικότητας των αλλοδαπών: Πέθανε η ηλικιωμένη που είχε κακοποιηθεί από Πακιστανό

Νέο θύμα της εγκληματικότητας των αλλοδαπών: Πέθανε η ηλικιωμένη  που είχε κακοποιηθεί από Πακιστανό

Νέο θύμα από Πακιστανό εγκληματία. Μετά την άγρια δολοφονία της 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά από ένα 34χρονο Πακιστανό, κατέληξε και η 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα που είχε κακοποιηθεί από ένα άλλο 40χρονο Πακιστανό.

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 83 ετών η γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και άγριου ξυλοδαρμού από έναν 40χρονο Πακιστανό.

Η γυναίκα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Το «περιστατικό»(!), όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δηλαδή ο άγριος ξυλοδαρμός που κατέληξε σε δολοφονία, είχε συμβεί στις 20 Ιουνίου. Τότε μία γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη, την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι όπου διέμενε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο Πακιστανό ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αναμένεται να αλλάξουν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Να σημειωθεί πως τα εγκλήματα των αλλοδαπών έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Στη Μόρια ένας 21χρονος Αφγανός έπεσε νεκρός έπειτα από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο ΚΥΤ Μόριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βράδυ της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός ένας 21χρονος Αφγανός που διέμενε στο ΚΥΤ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αλλοδαπός έφερε τραύματα από μαχαίρι, ενώ οι δράστες ήταν τρεις, επίσης από το Αφγανιστάν που διαμένουν στο ΚΥΤ Μόριας. Ο ένας, 19 χρόνων, συνελήφθη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένας δράστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.