ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Απόπειρα αρπαγής ανήλικου αγοριού στη Νέα Δημητριάδα

Βόλος: Απόπειρα αρπαγής ανήλικου αγοριού στη Νέα Δημητριάδα

Ένα ανήλικο αγόρι που βρισκόταν σε πάρκο στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, στο Βόλο, παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής από ενήλικο άνδρα.

Ο 9χρονος διέσχιζε το πάρκο το μεσημέρι της Τρίτης (!1/08), όταν ένας άνδρας άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων τον πλησίασε και εν συνεχεία τον ακολούθησε, ανεβαίνοντας στο δίκυκλό του. Στο ύψος της διασταύρωσης Γ. Δήμου με Κύπρου ο ανήλικος, που στο μεταξύ είχε αντιληφθεί την παρουσία του αγνώστου, κατάφερε να κρυφθεί, με τον άνδρα να αποχωρεί από το σημείο, αφού έχασε τα ίχνη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κατέγραψαν και ερευνούν το περιστατικό, προκειμένου να εξακριβώσουν τα μέχρι στιγμής λεγόμενα του παιδιού, αλλά και να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο άγνωστος άνδρας και γιατί ακολούθησε το παιδί, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.