ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα πάρτι – Χειροπέδες σε διαχειριστή βίλας στη Μύκονο (φώτο)

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα πάρτι – Χειροπέδες σε διαχειριστή βίλας στη Μύκονο (φώτο)

Η κυβέρνηση έχει βάλει στο «μάτι» τα πάρτι και φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να τα σταματήσει με κάθε τρόπο. Μπορεί να έκτακτα μέτρα να ισχύουν από αύριο, όμως η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για πάρτι που έγινε χθες το βράδυ στην Φτελιά της Μυκόνου.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η αστυνομία, κλιμάκια της οποίας πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους για να διασφαλίζουν την εφαρμογή των νόμων, διαπίστωσαν ότι σε βίλα στη Φτελιά διοργανωνόταν πάρτι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βίλα

Στο πάρτι αυτό, μάλιστα, συμμετείχαν περί τα 500 άτομα, Έλληνες και ξένοι επισκέπτες του νησιού.

Ένα ζευγάρι από την Ισπανία που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και βρισκόταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, έσπασε την καραντίνα και πήγε στο πάρτι. Το ζευγάρι συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν άμεσα και σταμάτησαν το πάρτι «μαζευόντας» τους συμμετέχοντες ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη ο διαχειριστής της βίλας, Χ.Π.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο στη Μύκονο:

● Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κ.λπ.

● Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

● Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

● Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.