ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λέσβος: Ληστεία με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα και λεία 1.400 ευρώ

Λέσβος: Ληστεία με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα και λεία 1.400 ευρώ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυτιλήνης κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος για την υπόθεση της βίαιης ληστείας που είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, με θύμα μια ηλικιωμένη.

Η άτυχη ηλικιωμένη είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος της επιτέθηκε, την εξουδετέρωσε χτυπώντας την με γροθιές και ερεύνησε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ώσπου ανακάλυψε τις οικονομίες που φύλαγε. Ο δράστης άρπαξε το ποσό των 1.400 ευρώ κι έπειτα τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πρώτη στιγμή, την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του κακοποιού είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Αγιάσου. Από τα στοιχεία της έρευνας ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που κατοικεί στη Μυτιλήνη και ενημερώθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι τον συνέλαβαν την Παρασκευή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.