ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 60χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 10χρονο εγγόνι της αδερφής του

Κρήτη: 60χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 10χρονο εγγόνι της αδερφής του

Πολύ σημαντικές κατηγορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ένας 60χρονος στο Ηράκλειο, καθώς του χρεώνουν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, με την υπόθεσή του να εκδικάζεται την ερχόμενη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου.

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του και έχει τη στήριξη μελών της οικογένειας του, κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά υπό καθεστώς απειλών και βίας το 10χρονο εγγόνι της αδερφής του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης επιχειρήθηκε να διερευνηθεί σχολαστικά κάθε πτυχή αυτής της φρικώδους καταγγελίας με τη συνδρομή των ειδικών (ιατροδικαστών, παιδοψυχιάτρων, γραφολόγων) με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας.

Πλέον τακτικοί δικαστές και ένορκοι θα είναι εκείνοι που θα αποφανθούν αν ισχύουν τα όσα κτηνώδη περιγράφονται από το παιδί.

Την καταγγελία στις Αρχές έκαναν η γιαγιά και ο πατέρας του ανήλικου αγοριού. Σε μία τυχαία συζήτηση και με αφορμή τα αυξημένα περιστατικά παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης η γιαγιά φέρεται να συνέστησε την προσοχή του παιδιού, συμβουλεύοντάς το ότι πρέπει να προσέχει και ιδιαίτερα τους ξένους μην του κάνουν κακό.

Η απάντηση του παιδιού «κεραυνοβόλησε» τη γιαγιά. Με μια λέξη… πεζοδρομίου ήταν σαν να της έλεγε ότι «το κακό έχει γίνει».

Το παιδί άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες καταστάσεις που είχε ζήσει με τον θείο του, τον παππού όπως τον αποκαλούσε. Το τετράδιο της φρίκης

Η οικογένεια του ανήλικου παρέδωσε στις Αρχές και ένα μαθητικό τετράδιο, στο οποίο το παιδί κατέγραφε όσα είχαν συμβεί με τον θείο. Σε τέσσερις σελίδες φέρεται να αποτυπώνει καταστάσεις φρίκης που σφίγγουν το στομάχι από τη ναυτία.

Το κείμενο αυτό τιτλοφορείται «ο Βιασμός μου 2017- 2018» και παραπέμπει περισσότερο σε μία… έκθεση παρά σε σημειώσεις ημερολογίου.

Περιγράφονται βλέμματα, υπονοούμενα, λέξεις, πειράγματα, χυδαίες εκφράσεις και πράξεις σε διάφορους χώρους, από το υπνοδωμάτιο μέχρι το κοτέτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ακόμα ότι μία φράση που φέρεται να είπε ο 60χρονος στο αγοράκι, όπως καταγράφεται στο τετράδιο της φρίκης, έδωσε το έναυσμα διεύρυνσης της δικαστικής έρευνας με εισαγγελική παραγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.